Kuld L

Onkel Kenjii på besøg i fødekassen

 • Mor

  Hendes stamnavn er:
  CH DK Mizz la Fon's Ezia
  Født: 25/04-2013
  Farve: Brun tabby / SBI n21

 • Far

  Hans stamnavn er:
  RosElise's Dakota
  Født: 18/06-2016
  Farve: Lilla masket / SBI c

 • Dekota's stamtræ

Uge 0 Forrest Loco - i midten Lemon og Lima ved mor

Uge 1 Fra venstre Lima I midten Lemon Fra venstre Loco

Uge 2 Fra venstre Lima I midten Loco Fra højre Lemon

Uge 3 Fra venstre Lima I midten Lemon Til højre Loco

Uge 4 Til højre Lima I midten Loco Bagerst Lemon

Uge 5 Til højre Lima Til ventre Lemon Bagerst Loco

Ugedagbog fra Fødekassen

Uge 5

Så gik den ikke længere med at holde de 3 små bimser inde i kravlegården. Efter at have sat dem ind i indhegningen x mange blev vi enige om at droppe hegnet så de ikke hoppede ud om natten og ikke kunne komme ind i kravlegården igen. De er i løbet af nogle dage pludselig blevet renlige. selvfølgelig med nogle uheld men ja nu går de alle 3 på bakke og laver stort og småt. Dejligt at vi kan have dem løbende i stuen frit. Onkel Kenjii hygger og bliver som en killing igen med de små som han leger med og engang imellem soignere dem osse. Zia er i nærheden hele tiden men har fuld tillid til at Kenjii ikke gør de små noget ondt. Han kan lege lidt voldsomt med dem men så kommer zia og siger stop, Hun er der med det samme hvis det er lidt for sjovt. 

Ellers spiser de godt og tager på alle 3. Særligt hytteost med torskerogn er et sikkert hit. Loco æder for vildt og får den tykkeste mave når han lige har spist. så går han lige og hygger lidt og går til maden engang til for en snack mere. 

 

Uge 4

Det blev tid til at udvide kravlegården da de små (især Lemon) havde fundet ud af hvordan man kravlede over kanten til den de var i. Der måtte de store hegn frem for at holde de små Hudinier inde. De skriger når de kan høre os og vil ud. Der er kommet fut i de små ben og den sjove kluntede killingedans sidelæns er de så småt begyndt at mestre. 

Så er de også begyndt at få mad i skålene. Hakket torskerogn med hytteost som de alle 3 spiser med velbehag og smasker højlydt når det kommer på menuen. Zia står og kigger på de sposer deres mad og tager resterne hvis der er noget. Så tøffer hun ud og spiser sit eget bagefter. 

 

Uge 3 

Kravlegården er nu indviet af dem alle 3. Lemon som den første Lima som den anden og lille Loco som den sidste. De kommer ud af fødekassen når vi kommer ind eller de kan høre vi taler. Så kravler de ud og begynder at skrige til de bliver taget og får noget nus mens de prøver at bide i kraver og udskæringer på tøjet. De er mægtig nysgerrige alle 3 og har en dejlig social natur når de ligefrem skriger for at komme op og være hos os. Zia er begyndt at holde pauser fra de små hvor hun ligger lidt på sofaen og slapper af mens de drøner rundt eller sover. Det er velfortjent for hun har ligget næsten nonstop hos de små indti starten af uge 3. Hun er en rigtig god mor der søger for at de bliver vasket og kommer af med det de skal af med. Dog er hun begyndt af gnave deres knurrehår af. Det plejer hun at gøre så det er ikke nyt. Måske de vokser for hurtigt til at hun kan være med og prøver at hæmme dem lidt i at løbe for langt væk når nu de ikke er større end de er. Men lidt sjovt ser de ud uden for meget knurrehår. De må vokse ud i deres nye hjem når de engang skal rejse ud til en ny familie. 

Uge 2

Nu har de små fået øjne alle 3. de kigger og lytter når vi snakker til dem. Lemon har fundet vejen ned af rampen og drøner lidt rundt i kravlegården. Zia holder øje og onkel Kenjii er stadig på besøg både i fødekassen og i kravlegården hvor han synes de små er nogle underlige små kræ. Lima og Loco står og kigger ud over kanten til fødekassen hvor de prøver at samle mod og kræfter til at komme over kanten så den kan komme ned af rampen til kravlegården. De lader vente ellers er Lemon bare en dreng der har travlt med at se den nye verden der er udenfor fødekassen. De vokser og tager på og Zia har masser af mælk til dem. Dog er lille Loco den der ofte bliver puffet væk af sine lidt tungere søskende men så maser han sig ind på plads igen. Han skal nok få noget at spise men må bare kæmpe lidt mere for den gode plads. 

Uge 1 

Så er der gået 1 uge og de små bimser har det godt og mor Zia er en fantastisk mormis. Hun hygger og putter med dem så de holder sig varme og har fri adgang til mælkebaren. 

Som de vokser og får øjne bliver de mere og mere livlige inde i fødekassen. De tumler rundt og piver så Zia kan blive lidt fustreret over hvad hun skal gøre for at få dem til at holde mund. 

De har alle 3 øjne mere eller mindre. Godt nok tidligt men de er åbenbart meget fremmelige og har travlt med at se og opleve den favre nye verden.