Onkel Kenjii og Kuld L

Loco til højre-Lima til venstre og Lemon bagerst

Kuld L

Onkel Kenjii og kuld L

 • Mor

  Hendes stamnavn er:
  CH DK Mizz la Fon's Ezia
  Født: 25/04-2013
  Farve: Brun tabby / SBI n21

 • Far

  Hans stamnavn er:
  RosElise's Dakota
  Født: 18/06-2016
  Farve: Lilla masket / SBI c

 • Dekota's stamtræ

Uge 0 Loco forrest - i Lemon i midten og Lima til venstre

Uge 1 Lima til venstre - Lemon i midten og Loco til højre

Uge 2 Lima til venstre - Loco i midten og Lemon til højre

Uge 3 Lima til venstre - Lemon i midten og Loco til højre

Uge 4 Lima til højre - Loco i midten og Lemon bagerst

Uge 5 Lima til højre - Lemon til venstre og Loco bagerst

Uge 6 Loco forrest- Lima bagerst og Lemon til venstre

Uge 7 Lima til højre - Loco i midten og Lemon til venstre

Uge 8 Lemon til højre - Loco i midten og Lima bagerst

Uge 9 Lemon til højre - Lima i midten og Loco til venstre

Uge 10 Lemon til venstre - Lima i midten og Loco til højre

Uge 11 Lima til højre - Lemon i midten og Loco til venstre

12 uger Lemon til venstre - Lima i midten og Loco til højre

13 uger Loco forrest - Lemon i midten og Lima bagerst

14 uger Lima til venstre - Loco tl højre

Uge 15 Loco til venstre - Lima til højre

Uge 16 Lima til venstre - Loco til højre

Uge 17 Lima til venstre - Loco til højre

Uge 18 Lima til venstre - Loco til højre

Uge 19 Lima til højre - Loco til venstre

Uge 20 Lima til højre - Loco til venstre

Uge 21 Lima til venstre - Loco til højre

Uge 22 Lima til venstre - Loco til højre

Uge 23 Lima til venstre - Loco til højre

Ugedagbog fra Fødekassen

DK Mizz la Fon's Loco
til salg.

Uge 24

Denne uge har LIma lavet mange ulykker. Hun har fundet ud af at kravle fra kradsetræet over på billedehylden og vælter rammer ned så de går i stykker. Det er blevet til 4 indtil videre der skal have ny ramme. Hun bliver ved med at gøre det så vi må finde en ramme med plexiglas så den kan tåle at falde ned. Det er næsten som om at have små børn i huset. 

Loco har tabt sine kindtænder i den ene side hvor vi var heldige at få den ene række. Lima har rokketænder men ikke så udpræget som Loco. Han har vild dårlig ånde pt. mens tandskifte er i gang. Men vi tjekker jævnlig munden så vi følger med i det og tjekker om der er noget galt. De spiser stadig godt med tørfoder så de er åbenbart ikke generet af tandskifte. 

Uge 23

Så er de rundet de 23 uger og vokser og udvikler sig rigtg godt. Loco er en ordentlig basse som absolut ikke går glip af maden. Til og med så stjæler han gerne de andres hvis de ikke er hurtige nok til at spise det inden han har slugt hans eget. Zia når sjældent at spise sit før Loco har skubbet hende væk. Så vi er begyndt at lukke dem hver for sig ved spisetid så de alle har ro til at spise. 

Ellers så går det godt. De er meget sammen med mormor Coco og Kenjii så Zia kan få ro. Hun gider dem slet ikke mere og hvælser bare når hun ser dem eller de kommer for tæt på hende. Så hun har brug for mere ro hvor hun kan sove roligt. 

 

Uge 22

Denne uge har der været efterspørgsel på Loco. Desværre ikke nogle seriøse henvendelser. De skulle bare vide hvilken lækker lille basse de går glip af. Han er da bare noget af det mest charmerende lille væsen. Sådan en der både vil lege men osse putte. Lima og han er utrolig gode sammen og tager sig nogle gode ture i fuld galop hvor de osse får Kenjii med på legen. Alt går godt og de er de skønneste små væsner. 

Uge 21

Tiden går og Loco bliver en ordentlig basse af en hankat. Han har den lækreste bløde tætte og semilanghårede pels og de dejligste mørkeblå øjne. Han er en rigtig hængerøv og sludrechartol. Det bedste han ved er at hænge på armen og blive nusset og så selvfølgelig hans vådfoder. Når han har brug for opmærksomhed snakker han og insisterer at blive taget op hvis du går eller står. 

Der er blevet mere tid inde hos mormor Coco sammen med Kenjii så Zia får ro. Hun gider ikke de små mere og hvæser hver gang hun ser dem. Hun kan godt være i samme stue som dem hvis de altså bare lader hende være.

Uge 20

I denne uge har de fået lidt mere tid sammen med deres mormor Coco. Hun er ikke sådan særlig interesseret i dem men kan da snuse til de små når de ikke snuser tilbage for det gider hun altså ikke. Så hvæser hun kort og smutter. De kan så finde på at løbe efter og drille Coco som så hvæser lidt mere og hopper op et sted hvor hun har styr på dem fra højden. 

Loco får besøg af en mulig køber på tirsdag. Det bliver spændende at se hvad Loco gør af sjove ting mens køber er her. Der sker garanteret med et eller andet sjovt han finder på. Men spændende bliver det. 

Uge 19

Så hedder Locos kampvægt 2544 g. og lima ligger tæt på med knap 100 g. foreskel. Han er fræk som en slagterhund og driller onkel Kenjii. Det bliver så til vild leg og de to tosser drøner rundt og ter sig imens Lima sidder og kigger på dem. De der vilde drengelege gider hun i hvert falde ikke. Hun vil hellere putte med sin mor eller ligge i sofaen med os. 

Når Loco om morgenen ser os så bræger han op og vil snakkes med. Han løber imellem benene på os så vi er ved at falde og kigger bebrejdende på os når vi render i køkkenet uden at give ham noget mad. Han tror der er mad hver gang vi går derude. Han vil helst have vådfoder men spiser selvfølgelig osse tørfoder. 

Uge 18

Lille Loco vokser og vokser. Han spiser helt vildt og falder i dyb søvn bagefter nok fordi det er så hårdt at blive mæt. Han er den første der er færdig med sit vådfoder, så går han over for at stjæle Limas så hun går hen til Kenjii eller mor Zia og stjæler deres. Så når Loco er færdig så er der altid en rokade ved madskålene. De voksne finder sig i det. Måske fordi Lima og Loco stadig er killiger. 

Når Loco falder i søvn efter maden så er det ofte på gulvet et sted han er faldet omkuld fordi det tit er i forbindelse med leg han pludselig bliver træt. Sofaen er bestemt osse et yndet sted at sove. Så med 4 katte i sofaen 2 voksne mennesker bliver det tit trængt. LIma har dog fundet ud af at ligge på sofaryggen lidt gemt af nakkepuden fra sofaen. Så kan hun ikke findes skal man altid kigge der. 

Uge 17 

De vokser og vokser de små pus. Det er jo kun godt at de bliver store og frække. Kenjii er er en fantastisk læremester til alt det de ikke kan i forvejen. Han plejer f.eks. at slæbe rundt på hans legetøj og komme hen med det til os hvilket Loco også er begyndt på. Det er nu sødt. Lima og Kenjii har stadig stor glæde af hinanden. Hun putter til tider med ham hvilket de begge ser ud til at hygge sig med. Dejligt at se dem sammen.

Loco og Lima har lidt magtkampe engang imellem og Loco brillerer med sin størrelse da han er større end Lima. Men tag ikke fejl selv om hun er mindre så kan hun dælme blive sur på Loco når han prøver at kanøfle hende. Det finder hun sig bestemt ikke i den lille pige. Hun er lidt bestemt den lille diva. 

Uge 16

Så er der gået endnu en uge og de små har været ved dyredoktor og fået deres anden vaccine. De var selv afsted og tog det ret godt at blive puttet ind i kassen og være væk fra mor Zia og onkel Kenjii. De fik ros af dyrelægen og mærkede næsten ikke stikket da der kom lidt guf på bordet som var lækkert. Loco har allerede skiftet nogle af sine tænder så han har fået voksentænder som var så fine men store at se ift. de andre mælketænder der sidder ved siden af. De var lidt trætte på selve dagen men det er jo ganske normalt for de små når de er blvevet vaccineret.

 

uge 15

Der er gang i hjemmet med de to små som er tilbage. Kenjii nyder de vilde tagfat og der bliver drønet afsted.

Loco er stadig til salg den lille charmør. I denne uge gik han ind i brusekabinen og satte sig på numsen og blev ganske våd bagi så han drønede ud fra kabinen imens han ihærdigt slikkede sine poter og prøvede at nå bagtil. Dernæst hoppede han op i sengen og hen til mor Zia som lige skulle trøste og vaske ham bagi hvor han var våd. Til slut fik han en trøstetår fra mælkebaren som stadig er åben blot ikke så ofte som for 2-3 uger siden.

Zia er begyndt at sige fra når de prøver at få en tår. Det er ok når hun selv hidkalder dem og byder på en tår. Dog er det ikke så længe mere men den vej skal det jo gå. De spiser godt af både våd og tørfoder så de får masser af mad selv om en tår mælk osse er lækkert. 

Uge 14

Nu er lille Lemon flyttet hjemmefra og hjem til Mikkel, Mathilde og Chan (main coon blanding). Det gik ret godt og han følte sig hurtigt hjemme. Alt skulle undersøges så han fik ret tralvt. Den anden kat var ikke helt så begejstret over Lemon men på den usikre måde og ikke aggressive måde. Hun var nysgerrig og ville gerne snuse til ham men når han ville snuse til hende så hvæsede hun og blev usikker. Man er vel en dame der bestemmer tempoet. 

Da vi gik var han i fuld gang med at snuse og hoppe op så han ænsede slet ikke at vi gik. Så bestemt et godt tegn på at alt skal blive godt i den nye familie. Der har været en update at den anden kat så småt var ved at vænne sig til Lemon på afstand. Så alt går som forventet.

Der er så stadig en lille Loco som stadig ikke har fået sig et nyt hjem. Ham har vi glæden ved endnu og så Lima som er en keeper. Loco er bestemt en charmetrold. Han er begyndt at lege de lidt vilde lege med onkel Kenjii så jagten går for fuld skrue i hjemmet. Mest når det er blevet kølig om aftenen for ellers er de alle ret så trætte. 

Uge 13

Dyredoktor er nu overstået for de 3 bimser. De fik alle ros og var bestemt ude på eventyr i rummet det var i for at blive i transportkassen var ikke et hit så de blev lukket ud mens den ene var i gang med vaccine chio og tjek. Det resulterede i at legetøjet som var på klinikken blev væltet på gulvet da det åbenbart var uimodståelig. Et rigtig godt kuld som dyrelægen. De var godt trætte efter den tur og faldt omkuld da vi kom hjem.

Det er nu aftalt med Mikkel og Mathilde at Lemon skal flytte hjemmefra i morgen. Det bliver en trist dag men vi kan glædes over at han får det godt med den nye familie. 

Uge 12

Så blev de små bimser 12 uger og de stortrives. I denne uge er Lemon blevet reserveret til Mikkel og Mathilde i Brønshøj så de glæder sig til at få deres lille ny guldklump hjem til deres anden kat. Han får nemlig en storesøster der skal holde ham lidt i ørerne når han bliver lidt for sjov. Tror bestemt han vil blive forkælet ud over alle grænser i sit nye hjem. Så nu er det kun Loco der mangler et nyt hjem. 

Der har været lidt stille den sidste uges tid pga. varmen. De er ret flade om dagen men om aftenen når der bliver køligere er der gang i den igen. Døren til den lukkede altan har været åben om natten når varmen har været slem og der elsker de at sove ude. 

Mor Zia hygger stadig med dem og de får stadig bryst af hende når det passer hende. De bliver vasket af både Kenjii og Zia som har et teamwork omkring de 3 små rollinger. 

Der skal bestilles tid hos dyrelægen i morgen så de kan få deres tjek, vaccine og chip. Det er noget af et cirkus når vi skal afsted med både de store og små på een gang. Stamtavlerne er bestilt så nu må vi blot vente på at de kommer. 

Uge 11 

Her i huset er der gang i den. Det kølige vejr har gjort dem mere aktive og de render rundt og laver ulykker. Kenjii følger gerne trop hvis ikke det er ham som står i spidsen. Nu kan de hoppe op på bordene og komme til alt det som er forbudt. Bl.a. når vi sidder og spiser er der meget livlig aktivitet og brægen fordi de vil have vores mad. Lima har i denne uge præsteret at hoppe op på bordet hvor hun lige troede at hun skulle slikke en tallerken ren for sovs. Det blev hurtigt opdaget da der kom nogle store smaskelyde af velbehag fra bordet. Loco er osse ret slem til at tigge mad han bræger bare mest hvor Lima næsten sidder oppe på tallerkenen. 

De elsker at putte hos os og kravler gerne op i skødet eller ligger på brystet af os mens de hygger og falder i søvn. Men det er mest når de har krudtet af og leget for ellers er der ikke tid til det. 

 

Uge 10

Det har været meget varmt, så vi har ikke været så aktive. Meeeeen vi har hilst på vores mormor og selvfølgelig også lavet narrestreger om morgen og aften. Vi er begyndt at hoppe op forskellige steder hvor vi ikke må være thi hi.

Uge 9

Killingerne har været lidt slappe i denne uge på grund af varmen. Altanen har dog været godt brugt. Vi bor på 15. sal og killingerne har opdaget at der sker noget nede på gaden plus fuglene flyver ganske tæt på vores vinduer. Lemon og Loco leger rigtig meget drengeleg med Kenjii. Lima og mor putter imens. Kenjii er rigtig sød overfor Lima, han vasker og nusser hende.

Uge 8 

Denne uge har vi haft besøg af en familie som ønskede en Birma. De var ikke alle lige begejstrede for de tre små uldtotter for små kløer og små tænder kan godt være lidt frygtindgydende. De vil jo blot lege hele tiden og har ikke så meget ro til at nusse med mindre det er puttetid. Det blev så ikke til et nyt hjem for nogen af dem da ikke alle i familien var trygge ved at få en kat ind til kaninen og gå. Så vi har stadig 2 skønne sjove skøre drenge til salg da vi stadig holder Lima reserveret til vores evt. kommende avlshun. Tiden vil vise om hun bliver det ift. hvordan hun udvikler sig. 

Uge 7

Onkel Kenjii lærer de små at lave ulykker. Kenjii kan åbne gufskabet og hive poser ud som han tygger i (eller kommer slæbende med ind i stuen til os) og denne gang havde han vist de små at tygge i poser var et godt trick for at få noget guf så de overtog hans foretagende da han havde gumlet lidt i poserne selv. 

Der bliver leget og hygget. De har meget glæde af Kenjii og han af dem. Når onkel bliver lidt for kåd og er lidt for voldsom ved de små kommer mor Zia lige og fortæller hvem der er Boss i flokken. Så er Kenjii den der skynder sig væk ellers ved han at hun lige giver ham en "hilsen" 

Uge 6

Der er gang i de små. Hold nu op hvor er det blevet sjove. Det er så dejligt at se den udvikling som de er i gang med og deres personlighed bliver mere og mere tydelig.Lemon er brumbassen der ikke er bange for noget og som leger de vildeste lege med onkel Kenjii. Loco er mors dreng og ligger ofte hos Zia og får en hyggetår. Men han er osse en bandit. Lige så sød og sjov han kan være lige så stor en bølle kan han være og tager gerne en lille slåskamp med søskende for at prøve kræfter af. Lima er osse med på noget sjov men bliver det for vildt gider hun ikke mere. Hun er mere en hygge og puttefis der kan sætte sig og kigge på dig med det sødeste udtryk hvorefter hun prøver at hvæse som lyder mere som et nys. Når vi spiser sidder hun på sofaen og kigger. Det må dufte godt for hun er ret interesseret. 

De har fundet ud af at det faktisk er ret hyggeligt at sove i sofaen hvilket osse er bedst der hvor vi plejer at sidde. De hopper let op og ned fra den så der er ingen hindring i at finde den bedste plads. 

 

Uge 5

Så gik den ikke længere med at holde de 3 små bimser inde i kravlegården. Efter at have sat dem ind i indhegningen x mange blev vi enige om at droppe hegnet så de ikke hoppede ud om natten og ikke kunne komme ind i kravlegården igen. De er i løbet af nogle dage pludselig blevet renlige. selvfølgelig med nogle uheld men ja nu går de alle 3 på bakke og laver stort og småt. Dejligt at vi kan have dem løbende i stuen frit. Onkel Kenjii hygger og bliver som en killing igen med de små som han leger med og engang imellem soignere dem osse. Zia er i nærheden hele tiden men har fuld tillid til at Kenjii ikke gør de små noget ondt. Han kan lege lidt voldsomt med dem men så kommer zia og siger stop, Hun er der med det samme hvis det er lidt for sjovt. 

Ellers spiser de godt og tager på alle 3. Særligt hytteost med torskerogn er et sikkert hit. Loco æder for vildt og får den tykkeste mave når han lige har spist. så går han lige og hygger lidt og går til maden engang til for en snack mere. 

 

Uge 4

Det blev tid til at udvide kravlegården da de små (især Lemon) havde fundet ud af hvordan man kravlede over kanten til den de var i. Der måtte de store hegn frem for at holde de små Hudinier inde. De skriger når de kan høre os og vil ud. Der er kommet fut i de små ben og den sjove kluntede killingedans sidelæns er de så småt begyndt at mestre. 

Så er de også begyndt at få mad i skålene. Hakket torskerogn med hytteost som de alle 3 spiser med velbehag og smasker højlydt når det kommer på menuen. Zia står og kigger på de sposer deres mad og tager resterne hvis der er noget. Så tøffer hun ud og spiser sit eget bagefter. 

 

Uge 3 

Kravlegården er nu indviet af dem alle 3. Lemon som den første Lima som den anden og lille Loco som den sidste. De kommer ud af fødekassen når vi kommer ind eller de kan høre vi taler. Så kravler de ud og begynder at skrige til de bliver taget og får noget nus mens de prøver at bide i kraver og udskæringer på tøjet. De er mægtig nysgerrige alle 3 og har en dejlig social natur når de ligefrem skriger for at komme op og være hos os. Zia er begyndt at holde pauser fra de små hvor hun ligger lidt på sofaen og slapper af mens de drøner rundt eller sover. Det er velfortjent for hun har ligget næsten nonstop hos de små indti starten af uge 3. Hun er en rigtig god mor der søger for at de bliver vasket og kommer af med det de skal af med. Dog er hun begyndt af gnave deres knurrehår af. Det plejer hun at gøre så det er ikke nyt. Måske de vokser for hurtigt til at hun kan være med og prøver at hæmme dem lidt i at løbe for langt væk når nu de ikke er større end de er. Men lidt sjovt ser de ud uden for meget knurrehår. De må vokse ud i deres nye hjem når de engang skal rejse ud til en ny familie. 

Uge 2

Nu har de små fået øjne alle 3. de kigger og lytter når vi snakker til dem. Lemon har fundet vejen ned af rampen og drøner lidt rundt i kravlegården. Zia holder øje og onkel Kenjii er stadig på besøg både i fødekassen og i kravlegården hvor han synes de små er nogle underlige små kræ. Lima og Loco står og kigger ud over kanten til fødekassen hvor de prøver at samle mod og kræfter til at komme over kanten så den kan komme ned af rampen til kravlegården. De lader vente ellers er Lemon bare en dreng der har travlt med at se den nye verden der er udenfor fødekassen. De vokser og tager på og Zia har masser af mælk til dem. Dog er lille Loco den der ofte bliver puffet væk af sine lidt tungere søskende men så maser han sig ind på plads igen. Han skal nok få noget at spise men må bare kæmpe lidt mere for den gode plads. 

Uge 1 

Så er der gået 1 uge og de små bimser har det godt og mor Zia er en fantastisk mormis. Hun hygger og putter med dem så de holder sig varme og har fri adgang til mælkebaren. 

Som de vokser og får øjne bliver de mere og mere livlige inde i fødekassen. De tumler rundt og piver så Zia kan blive lidt fustreret over hvad hun skal gøre for at få dem til at holde mund. 

De har alle 3 øjne mere eller mindre. Godt nok tidligt men de er åbenbart meget fremmelige og har travlt med at se og opleve den favre nye verden.