Onkel Kenjii og Kuld L

Loco til højre-Lima til venstre og Lemon bagerst

Kuld L

Onkel Kenjii og kuld L

 • Mor

  Hendes stamnavn er:
  CH DK Mizz la Fon's Ezia
  Født: 25/04-2013
  Farve: Brun tabby / SBI n21

 • Far

  Hans stamnavn er:
  RosElise's Dakota
  Født: 18/06-2016
  Farve: Lilla masket / SBI c

 • Dekota's stamtræ

Uge 0 Forrest Loco - i midten Lemon og Lima ved mor

Uge 1 Fra venstre Lima I midten Lemon Fra venstre Loco

Uge 2 Fra venstre Lima I midten Loco Fra højre Lemon

Uge 3 Fra venstre Lima I midten Lemon Til højre Loco

Uge 4 Til højre Lima I midten Loco Bagerst Lemon

Uge 5 Til højre Lima Til ventre Lemon Bagerst Loco

Uge 6 Forrest Loco Bagerst Lima Til venstre

Uge 7 Til højre Lima I midten Loco Til venstre Lemon

Uge 8 Til højre Lemon I midten Loco Bagerst Lima

Uge 9 Til højre Lemon I midten Lima Fra venstre Loco

Uge 10 Lemon til venstre Lima i midten Loco til højre

Uge 11 Lima til højre Lemon i midten Loco til venstre

12 uger Lemon til venstre Lima i midten Loco til højre

13 uger Loco forrest Lemon i midten Lima bagerst

Ugedagbog fra Fødekassen

Uge 13

Dyredoktor er nu overstået for de 3 bimser. De fik alle ros og var bestemt ude på eventyr i rummet det var i for at blive i transportkassen var ikke et hit så de blev lukket ud mens den ene var i gang med vaccine chio og tjek. Det resulterede i at legetøjet som var på klinikken blev væltet på gulvet da det åbenbart var uimodståelig. Et rigtig godt kuld som dyrelægen. De var godt trætte efter den tur og faldt omkuld da vi kom hjem.

Det er nu aftalt med Mikkel og Mathilde at Lemon skal flytte hjemmefra i morgen. Det bliver en trist dag men vi kan glædes over at han får det godt med den nye familie. 

Uge 12

Så blev de små bimser 12 uger og de stortrives. I denne uge er Lemon blevet reserveret til Mikkel og Mathilde i Brønshøj så de glæder sig til at få deres lille ny guldklump hjem til deres anden kat. Han får nemlig en storesøster der skal holde ham lidt i ørerne når han bliver lidt for sjov. Tror bestemt han vil blive forkælet ud over alle grænser i sit nye hjem. Så nu er det kun Loco der mangler et nyt hjem. 

Der har været lidt stille den sidste uges tid pga. varmen. De er ret flade om dagen men om aftenen når der bliver køligere er der gang i den igen. Døren til den lukkede altan har været åben om natten når varmen har været slem og der elsker de at sove ude. 

Mor Zia hygger stadig med dem og de får stadig bryst af hende når det passer hende. De bliver vasket af både Kenjii og Zia som har et teamwork omkring de 3 små rollinger. 

Der skal bestilles tid hos dyrelægen i morgen så de kan få deres tjek, vaccine og chip. Det er noget af et cirkus når vi skal afsted med både de store og små på een gang. Stamtavlerne er bestilt så nu må vi blot vente på at de kommer. 

Uge 11 

Her i huset er der gang i den. Det kølige vejr har gjort dem mere aktive og de render rundt og laver ulykker. Kenjii følger gerne trop hvis ikke det er ham som står i spidsen. Nu kan de hoppe op på bordene og komme til alt det som er forbudt. Bl.a. når vi sidder og spiser er der meget livlig aktivitet og brægen fordi de vil have vores mad. Lima har i denne uge præsteret at hoppe op på bordet hvor hun lige troede at hun skulle slikke en tallerken ren for sovs. Det blev hurtigt opdaget da der kom nogle store smaskelyde af velbehag fra bordet. Loco er osse ret slem til at tigge mad han bræger bare mest hvor Lima næsten sidder oppe på tallerkenen. 

De elsker at putte hos os og kravler gerne op i skødet eller ligger på brystet af os mens de hygger og falder i søvn. Men det er mest når de har krudtet af og leget for ellers er der ikke tid til det. 

 

Uge 10

Det har været meget varmt, så vi har ikke været så aktive. Meeeeen vi har hilst på vores mormor og selvfølgelig også lavet narrestreger om morgen og aften. Vi er begyndt at hoppe op forskellige steder hvor vi ikke må være thi hi.

Uge 9

Killingerne har været lidt slappe i denne uge på grund af varmen. Altanen har dog været godt brugt. Vi bor på 15. sal og killingerne har opdaget at der sker noget nede på gaden plus fuglene flyver ganske tæt på vores vinduer. Lemon og Loco leger rigtig meget drengeleg med Kenjii. Lima og mor putter imens. Kenjii er rigtig sød overfor Lima, han vasker og nusser hende.

Uge 8 

Denne uge har vi haft besøg af en familie som ønskede en Birma. De var ikke alle lige begejstrede for de tre små uldtotter for små kløer og små tænder kan godt være lidt frygtindgydende. De vil jo blot lege hele tiden og har ikke så meget ro til at nusse med mindre det er puttetid. Det blev så ikke til et nyt hjem for nogen af dem da ikke alle i familien var trygge ved at få en kat ind til kaninen og gå. Så vi har stadig 2 skønne sjove skøre drenge til salg da vi stadig holder Lima reserveret til vores evt. kommende avlshun. Tiden vil vise om hun bliver det ift. hvordan hun udvikler sig. 

Uge 7

Onkel Kenjii lærer de små at lave ulykker. Kenjii kan åbne gufskabet og hive poser ud som han tygger i (eller kommer slæbende med ind i stuen til os) og denne gang havde han vist de små at tygge i poser var et godt trick for at få noget guf så de overtog hans foretagende da han havde gumlet lidt i poserne selv. 

Der bliver leget og hygget. De har meget glæde af Kenjii og han af dem. Når onkel bliver lidt for kåd og er lidt for voldsom ved de små kommer mor Zia lige og fortæller hvem der er Boss i flokken. Så er Kenjii den der skynder sig væk ellers ved han at hun lige giver ham en "hilsen" 

Uge 6

Der er gang i de små. Hold nu op hvor er det blevet sjove. Det er så dejligt at se den udvikling som de er i gang med og deres personlighed bliver mere og mere tydelig.Lemon er brumbassen der ikke er bange for noget og som leger de vildeste lege med onkel Kenjii. Loco er mors dreng og ligger ofte hos Zia og får en hyggetår. Men han er osse en bandit. Lige så sød og sjov han kan være lige så stor en bølle kan han være og tager gerne en lille slåskamp med søskende for at prøve kræfter af. Lima er osse med på noget sjov men bliver det for vildt gider hun ikke mere. Hun er mere en hygge og puttefis der kan sætte sig og kigge på dig med det sødeste udtryk hvorefter hun prøver at hvæse som lyder mere som et nys. Når vi spiser sidder hun på sofaen og kigger. Det må dufte godt for hun er ret interesseret. 

De har fundet ud af at det faktisk er ret hyggeligt at sove i sofaen hvilket osse er bedst der hvor vi plejer at sidde. De hopper let op og ned fra den så der er ingen hindring i at finde den bedste plads. 

 

Uge 5

Så gik den ikke længere med at holde de 3 små bimser inde i kravlegården. Efter at have sat dem ind i indhegningen x mange blev vi enige om at droppe hegnet så de ikke hoppede ud om natten og ikke kunne komme ind i kravlegården igen. De er i løbet af nogle dage pludselig blevet renlige. selvfølgelig med nogle uheld men ja nu går de alle 3 på bakke og laver stort og småt. Dejligt at vi kan have dem løbende i stuen frit. Onkel Kenjii hygger og bliver som en killing igen med de små som han leger med og engang imellem soignere dem osse. Zia er i nærheden hele tiden men har fuld tillid til at Kenjii ikke gør de små noget ondt. Han kan lege lidt voldsomt med dem men så kommer zia og siger stop, Hun er der med det samme hvis det er lidt for sjovt. 

Ellers spiser de godt og tager på alle 3. Særligt hytteost med torskerogn er et sikkert hit. Loco æder for vildt og får den tykkeste mave når han lige har spist. så går han lige og hygger lidt og går til maden engang til for en snack mere. 

 

Uge 4

Det blev tid til at udvide kravlegården da de små (især Lemon) havde fundet ud af hvordan man kravlede over kanten til den de var i. Der måtte de store hegn frem for at holde de små Hudinier inde. De skriger når de kan høre os og vil ud. Der er kommet fut i de små ben og den sjove kluntede killingedans sidelæns er de så småt begyndt at mestre. 

Så er de også begyndt at få mad i skålene. Hakket torskerogn med hytteost som de alle 3 spiser med velbehag og smasker højlydt når det kommer på menuen. Zia står og kigger på de sposer deres mad og tager resterne hvis der er noget. Så tøffer hun ud og spiser sit eget bagefter. 

 

Uge 3 

Kravlegården er nu indviet af dem alle 3. Lemon som den første Lima som den anden og lille Loco som den sidste. De kommer ud af fødekassen når vi kommer ind eller de kan høre vi taler. Så kravler de ud og begynder at skrige til de bliver taget og får noget nus mens de prøver at bide i kraver og udskæringer på tøjet. De er mægtig nysgerrige alle 3 og har en dejlig social natur når de ligefrem skriger for at komme op og være hos os. Zia er begyndt at holde pauser fra de små hvor hun ligger lidt på sofaen og slapper af mens de drøner rundt eller sover. Det er velfortjent for hun har ligget næsten nonstop hos de små indti starten af uge 3. Hun er en rigtig god mor der søger for at de bliver vasket og kommer af med det de skal af med. Dog er hun begyndt af gnave deres knurrehår af. Det plejer hun at gøre så det er ikke nyt. Måske de vokser for hurtigt til at hun kan være med og prøver at hæmme dem lidt i at løbe for langt væk når nu de ikke er større end de er. Men lidt sjovt ser de ud uden for meget knurrehår. De må vokse ud i deres nye hjem når de engang skal rejse ud til en ny familie. 

Uge 2

Nu har de små fået øjne alle 3. de kigger og lytter når vi snakker til dem. Lemon har fundet vejen ned af rampen og drøner lidt rundt i kravlegården. Zia holder øje og onkel Kenjii er stadig på besøg både i fødekassen og i kravlegården hvor han synes de små er nogle underlige små kræ. Lima og Loco står og kigger ud over kanten til fødekassen hvor de prøver at samle mod og kræfter til at komme over kanten så den kan komme ned af rampen til kravlegården. De lader vente ellers er Lemon bare en dreng der har travlt med at se den nye verden der er udenfor fødekassen. De vokser og tager på og Zia har masser af mælk til dem. Dog er lille Loco den der ofte bliver puffet væk af sine lidt tungere søskende men så maser han sig ind på plads igen. Han skal nok få noget at spise men må bare kæmpe lidt mere for den gode plads. 

Uge 1 

Så er der gået 1 uge og de små bimser har det godt og mor Zia er en fantastisk mormis. Hun hygger og putter med dem så de holder sig varme og har fri adgang til mælkebaren. 

Som de vokser og får øjne bliver de mere og mere livlige inde i fødekassen. De tumler rundt og piver så Zia kan blive lidt fustreret over hvad hun skal gøre for at få dem til at holde mund. 

De har alle 3 øjne mere eller mindre. Godt nok tidligt men de er åbenbart meget fremmelige og har travlt med at se og opleve den favre nye verden.